Min cæsarsalat

22.47

Vi kan rigtig godt lige salat som hovedret her i huset - også Oskar. En af vores ynglings, er helt klart en klassisk cæsarsalat med en super lækker og cremet dressing. Her kommer min helt enkle version.

Dressing:

2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
2 tsk. dijonsennep 
2 spsk. citron 
1 fed hvidløg, presset 
2 dl smagsneutral olie 
75 g fintrevet parmesan 
evt. 3 hakkede ansjoser 

Blend æggeblommerne med sennep, citron og hvidløg. Tilsæt olien i en tynd stråle, lidt ad gangen. Kom parmesan i og evt. ansjoser. Smag dressingen til.





Salaten:


4 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt og peber
4 skiver hvidt brød eller rugbrød
olivenolie
salt
4 hjertesalater
Parmesan efter smag


Steg kyllingebrysterne i en smule olie på en varm pande til de er gennemstegte. Krydr dem med salt og peber. Lad dem køle en smule og skær dem i tynde skiver.

Skær brødet i små tern, vend dem med olie og salt og rist dem på en varm pande. Lad croutonerne køle af på et stykke fedtsugende papir.




Pluk salaterne fra hinanden og skyl dem. Tør dem i et rent viskestykke og anret salatbladene på et stort fad.  Anret salatblade, kylling og dryp evt. med mere dressing. Top med croutoner og parmesan og servér.





Her i huset bliver der spist op...


Velbekommen:)

You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz